fredag 15 januari 2010

Underbara vinter

För oss som bor i mellersta delarna av landet så hör ju inte sånna här vintrar till vanligheternaKan ju inte annat säga att det är underbartSällan är väl naturen så vacker som den varit de senaste dagarnaOch äntligen får barnen uppleva en riktig vinter
Det är bara att passa på att njuta


4 kommentarer:

Sollan sa...

Jamenvisst är det så. Underbara foton - såklart! Jag njuter av det vackra varje dag. Ha det gott!! Kram

Anneli sa...

Underbara bilder som det var när man själv var liten....=)

Tussemaja sa...

Så vackra! Och visst är vintern fin... men har det inte varit vitt lite väl länge nu? :)

oumberligating sa...

Hej Peter Olofsson här ifrån bloggen Oumberligating!
Jag måste säga att jag är inponerad av dina fantastiska bilder och deras detaljrike dom, ja, det tekniska menar jag inte, de är säkert fulländade, nej det är det konstnärliga uttrycket jag fastnar för och precis som jag skrev på din Frus blogg. Alla härliga detljer som drottningen "barnpärlarmband".
Pagrodsky genom polisbussens fönster ja de fanns mycket i din fotoblogg att "förlora" sig eller drömma sig bort i/till!
Lite avundsjuk blir jag på alla som har en bloggidé som exempelvis fotobloggare eller renodlade pysselbloggar eller inredningsbloggare! Själv så hör jag inte hemma någonstans började med en blogg som heter www.jernsaxen.blogspot.com som var ett upprop om att starta en ny Smärtförening i Sverige, har en Fru som är ganska dålig emellanåt, gick inte riktigt som jag tänkt det slutade med att jag blev någon slags mailkurator, inget ont i det, men jag hade lite andra tankar. Sedan hade jag oturen att själv bli svårt sjuk i neuroborrelia i 3 år och medans jag pluggade inredningshistoria så startade jag upp den bloggen som jag nu skriver ifrån, det spårade ur ganska tidigt! (ler)
Ja, det blev lång kommentar det här men som sagt det är du och din fina fotoblogg värd!
Ha en fin helg och var rädd om dig och de dina!
Kram ifrån Oumberlige Peter!